Home » Portfolio


Eindredactie longread 'In goede banen?' | BrabantKennis

De Brabantse economie draait overuren en groeit harder dan het landelijk gemiddelde. Dat wakkert een explosieve vraag naar personeel aan. Voor al het werk doen bedrijven steeds vaker een beroep op arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa, vooral uit Polen. Hoewel hun komst in economisch opzicht vaak wordt toegejuicht, ontstaan er maatschappelijk ook problemen. BrabantKennis onderzoekt deze spanning: is arbeidsmigratie het enige antwoord op de vraag naar werkkrachten? Hoe leid je de toekomst in goede banen?

Webteksten & persberichten Nederland Luistert

Nederland Luistert is een zusterorganisatie van het Listen First Project en een initiatief van Corine Jansen en Irene Göttgens. Het nodigt mensen uit om naar een breder geluid te luisteren over actuele onderwerpen die ons allemaal aangaan. Dat mensen bewust wil maken dat er in elk gesprek iets nieuws te leren valt. Dat de nieuwsgierigheid wil prikkelen. De website, Twitterpagina en LinkedIn-pagina staan boordevol met inspiratie en artikelen.

Webteksten, (eind)redactie & PR 'Mind the Gap' | BrabantKennis

Verschillen in de samenleving nemen toe. Hoe zit dat in Brabant? In de verkenning 'Mind the Gap' kijkt BrabantKennis naar de toekomst van de Brabantse samenleving, waarbij er naast toenemende verschillen ook aandacht gaat naar nieuwe vormen van verbondenheid. 

 

 

 

 

Webteksten, (eind)redactie & PR The Next Mobility Hack | BrabantKennis

Op 14 en 15 oktober 2016 zijn zo’n 50 professionals en studenten in Eindhoven samengekomen voor de 1e  grote mobiliteitshackathon in Brabant. Met een open mind en een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn ze op zoek gegaan naar creatieve en intelligente oplossingen voor vervoer in Brabant. 

The Next Mobility Hack werd georganiseerd door BrabantKennis in samenwerking met de provincie Noord-Brabant en vele partners afkomstig uit het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en lokale overheden.

 

Webteksten nieuwe website | Emma Handson

Handen vrij voor belangrijkere zaken! Emma Handson Text & Secretary Solutions zorgt ervoor dat dat kán. Want wat voor jou neveneffecten zijn, is voor Emma Handson de kern van de zaak. Dictaten, verslagen en rapportages uitwerken of redigeren, notuleren, vertalen, office support - de mogelijkheden zijn eindeloos. Informeer eens naar wat Emma Handson voor jou kan betekenen. En laat je positief verrassen door de mogelijkheden én tarieven.

 

Webteksten Van Oers Onderwijs | Van Oers Accountancy & Advies 

Als je deskundig advies of specialistische ondersteuning nodig hebt, doe je het liefst zaken met gelijkgestemden. Dat is de reden waarom veel partijen kiezen voor Van Oers Accountancy & Advies. U ontmoet er namelijk mensen zoals ú, met een hoog ambitieniveau, uitblinkend in hun vak. Met ondernemingszin en visie, altijd op zoek naar nieuwe wegen. Mensen die gaan voor de hoogste score. Bij Van Oers bent u verzekerd van die expertise: maak kennis met het Van Oers Onderwijs-team!

  

Teksten & (eind)redactie trendboekjes 'Tien kiemen van Het Nieuwste Brabant' | BrabantKennis

Tien boekjes. Tien trends. Tien verhalen. In ieder boekje staat een Brabander centraal die met zijn of haar verhaal een bredere trend of ontwikkeling in Brabant symboliseert. Benieuwd? Kijk hier naar de videocompilatie: https://youtu.be/zU7tNDyGUoE! De tien trendboekjes die BrabantKennis heeft uitgegeven zijn hier te downloaden: http://bit.ly/1wdipGl

 

 

 

Factsheet expertmeeting Trenddag | BrabantKennis

BrabantKennis is hét platform waar strategische kennis en informatie van en over
Noord-Brabant wordt verzameld, ontwikkeld en gedeeld. BrabantKennis staat voor onafhankelijk vooruitdenken; het bekijkt de toekomst van de Brabantse samenleving vanuit telkens wisselend perspectief, met telkens andere partijen.

 

Blog trenddag 'De Toekomst is nu' | BrabantKennis

Vrijdag 28 november vond in de Spoorzone in Tilburg de Trenddag plaats. Onder de noemer ‘De Toekomst is Nu!’ verkenden zo’n 300 deelnemers en sprekers belangrijke trends en ontwikkelingen voor Brabant. BrabantKennis nodigde belangstellenden uit om in gesprek te gaan over het Brabant van nu en straks.

 

 

 

 

 

Cursusbeschrijvingen Van Oers Academy | Van Oers Accountancy & Advies

De Van Oers Academy heeft een inmiddels jarenlange hoogwaardige reputatie en kent een alsmaar stijgende populariteit. De Van Oers Academy is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies, een van de grootste accountants- en belastingadvieskantoren in Zuid-West-Nederland.

 

 

 

Nieuwsbrieven, brochures & andere tekstproducties | Caisson

Motel | Restaurant | Grand Café Caisson is al jaren een van de favoriete ontmoetingsplaatsen in de bloesemstreek van Zeeland. Sinds 2014 waait er een frisse wind vol ambiance en ligt de nadruk meer dan ooit op eten, drinken en genieten.

 

 

 

 

 

 

Webteksten nieuwe website | Zummum Finance & Tax Law

Zummum Finance & Tax Law is een nationaal en internationaal opererend belastingadvies- en accountantskantoor. Vol ondernemingsgeest, vooruitstrevend maar vooral vooruitdenkend.