Home » Referenties

Referenties

Mijn webshop heeft zijn mooie teksten te danken aan een geweldige schrijfster, die het niet beter had kunnen verwoorden. Tijdens het schrijven van de teksten denkt ze ook mee, en gaat ze er niet voor 100% voor, maar voor 200%. Mocht iemand een tekstschrijver nodig hebben, of het nu gaat om een site of de redactie van een boek, Silvia de Caluwé is de persoon die u zoekt.

- Pieter IJpelaar, Eigenaar van De Pure Slager

 

De Pure Slager maakt ambachtelijk en puur vlees: vers en zo veel mogelijk onbewerkt. Dat betekent dat het vlees voor iedereen is. Oók als je een allergie hebt. De Pure Slager is een online slagerij om kruisbesmetting via een winkelpand te voorkomen. Vóór 23.59 uur besteld is morgen in huis. En altijd gratis bezorgd!

 

Pensioen is voor heel veel mensen 'ver van mijn bed' en wordt daarnaast als moeilijk ervaren. Dan is het een hele uitdaging om als pensioenfonds iets duidelijk te kunnen vertellen aan onze deelnemers. Gelukkig worden wij daarin gesteund door Silvia. Zij beheerst heel erg goed de kunst om moeilijke pensioenonderwerpen te vertalen naar leesbare maar vooral begrijpelijke teksten. Daarnaast is Silvia deskundig, zorgvuldig en is op tijd met het aanleveren van teksten.

- Robert Hendrickx, Directeur Bestuursbureau Bedrijfstakpensioenfonds HiBiN

 

Bpf HiBiN is het bedrijfstakpensioenfonds voor de handel in bouwmaterialen. Het doel van het fonds is ervoor te zorgen dat alle werknemers in de bedrijfstak en hun nabestaanden verzekerd zijn van een goed pensioen. In 2017 werd Bpf HiBiN door een vakjury uitgeroepen tot beste middelgrote pensioenfonds van Nederland.

 

BrabantKennis heeft een aantal keer gebruik mogen maken van de redactionele kwaliteiten van Silvia. Ze is competent, creatief en zeer collegiaal. Een echte vakvrouw, die de kunst van het schrijven tot in de puntjes beheerst. Haar teksten zijn toegankelijk en altijd prikkelend.

- Joks Janssen, Directeur BrabantKennis & Hoogleraar Ruimtelijke planning en erfgoed

 

Met Silvia werken geeft energie! En mooie resultaten. Of het nu gaat om het leesbaar en toegankelijk maken van een tekst, het opstellen van een sprankelend persbericht, het uitdenken van een origineel pr-plan, het verzinnen van pakkende titels, in het Engels of Nederlands... voor Silvia is niets te veel. Ze is kundig, taalvaardig, flexibel, to the point en betrokken.

- Mijntje Notermans, Zakelijk leider BrabantKennis | Beleidsmedewerker Kennis & Onderzoek, Provincie Noord-Brabant

 

BrabantKennis is hét platform waar strategische kennis en informatie van en over Noord-Brabant wordt verzameld, ontwikkeld en gedeeld. BrabantKennis staat voor onafhankelijk vooruitdenken; het bekijkt de toekomst van de Brabantse samenleving vanuit telkens wisselend perspectief, met telkens andere partijen.

 

Wat was het fijn om samen met Silvia te werken aan onze nieuwe huisstijl! Naast haar verfrissende teksten die onze gedachten uitstekend verwoorden, dacht ze ook mee over de lancering van onze nieuwe website. Haar kennis en ervaringen bracht ze energiek over en gaven ons inspiratie om een verdiepingsslag te maken waardoor onze website nog beter vindbaar is. Ze is ontzettend fijn om mee samen te werken en denkt echt mee!

- Franka van Dommelen, Directeur Emma Handson

 

Emma Handson levert op afstand of op locatie tekst- en managementsupportoplossingen. Door de eigen ontwikkeling van innovatieve software - waarmee de nodige awards in de wacht zijn gesleept - zorgt Emma Handson dat klanten de handen vrij krijgen voor hun corebusiness, tegen scherpe tarieven. 

 

Hoe vaak maak je het nog mee dat je verwachtingspatroon wordt overtroffen? Dat je weer het gevoel hebt dat je ‘op scherp’ gezet wordt? Wij werken graag met mensen die het beste in ons naar boven halen en die ons blijvend verrassen door hun oprechte interesse en professionalisme. Silvia de Caluwé staat in dat rijtje van mensen die ons inspireren. Met haar goede teksten en haar inlevend vermogen kunnen wij de samenwerking met onze klanten iedere keer weer verbeteren.

 

Van Oers Accountancy & Advies is een middelgroot kantoor in Zuid-Nederland dat gespecialiseerd is in accountancy, belastingadvies, administratieve dienstverlening, juridische dienstverlening en fusie- en overnamebegeleiding. Zowel nationaal als internationaal biedt Van Oers maatwerkoplossingen. www.vanoers-academy.nl 

 

Silvia kan als geen ander van een ingewikkelde tekst een mooie toegankelijke en begrijpelijke tekst maken. Ze leest zich snel in, pakt de essentie en laat die in tact en mooier terug komen. Ik heb met veel plezier met Silvia aan de 10 Kiemen van het Nieuwste Brabant gewerkt. En ook voor #slimbrabant heb ik haar hulp ingeroepen. Beide projecten heb ik uitgevoerd in opdracht van BrabantKennis.

- Heidi Buijtels, Econoom | Zelfstandige | Projectleider bij BrabantKennis

 

Heidi Buijtels, eigenaar van Bureau Stroomkracht, is econoom en wordt regelmatig gevraagd als project- of procesmanager in het publieke domein, met een focus op het concretiseren van maatschappelijke projecten. Zij geeft initiatieven vorm, zet ze in beweging en zorgt dat plannen tot uitvoering komen. 

 

Silvia voelt perfect aan wat je als klant wilt en wenst. Ze denkt met je mee en schrijft pakkende teksten voor je bedrijf waar wij heel positieve reacties op krijgen. Bij Silvia geen gebrek aan empathie!

- Hilanda de Bruine, Eigenaar

 

Al jaren is Caisson een van de favoriete ontmoetingsplaatsen in de bloesemstreek van Zeeland. In de stijl van een grand café ademt het subtiel de sfeer van de fruitteelt en haar Zeeuwse roots.