benieuwd naar wat klanten over me zeggen? 

'Als programmamanager Verbeter Breda werkte ik de afgelopen 2 jaar met heel veel plezier samen met Silvia. Ze schreef het Pact van Breda deel 2 en deel 3 (zie verbeterbreda.nl); lees ze en je weet genoeg over haar kwaliteiten!
Vanaf de zomer '23 was Silvia ook onze interim communicatie medewerker. Alle uitingen van Verbeter Breda (waar je hopelijk met plezier kennis van hebt genomen) komen uit haar koker. Silvia is snel, betrouwbaar, flexibel, professioneel en bescheiden. Met Silvia haal je iemand binnen die een uitstekende adviseur is, maar vooral de handen uit de mouwen steekt. Een echte teamspeler!'

- Debby den Heijer, programmamanager Verbeter Breda bij gemeente Breda

 

 

"Silvia heeft Helmond geholpen met de teksten voor het plan Preventie met Gezag. Snel, duidelijk en flexibel, met heldere adviezen. Een feest om samen te werken met Silvia onder hoge druk en met deadlines. "

- Marieke Teunissen, programmamanager Preventie met Gezag bij gemeente Helmond

 

 

"Samen met Silvia de Caluwé gewerkt aan het schrijven van een grote subsidieopdracht voor jeugdveiligheid en beveel haar oprecht aan. Is flexibel, snel en duidelijk: weer iets aanpassen of omgooien? Geen probleem, dan en dan zit het in je inbox.
Staat open voor opmerkingen en suggesties en denkt goed mee op hoe het verwoord moet worden zonder de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Denkt vanzelfsprekend mee over vormgeving en hoe teksten beter overkomen. Is oprecht betrokken en geïnteresseerd met een enorme drive om er een goed product van te maken."

- Nicole Bijl, pedagoog/projectleider bij NIWIBI

 

 

"Bij het opstellen van Het Pact van Breda lag de redactionele verantwoordelijkheid voor de teksten bij Silvia. Goed meedenkend, enthousiast, creatief en snel schakelend gaf zij daar invulling aan. Met een prima eindresultaat als gevolg!"

- Michiel Keulemans, programmamanager Leefbaarheid en Veiligheid gemeente Breda (Verbeter Breda) 

"Wat een genot was het om met jou aan de 'Fanzines' voor Brabant C te werken. Met name het artikel over Dick Verdult en het twee-luik met Erik Kessels en Timo de Rijk voor Fanzine #3 waren een feest om te lezen! De spirit van de mensen die jij interviewt knalt van het papier af. Levendig, treffend en helder. Daarbij klinkt jouw plezier in je werk ook duidelijk door in het contact en de artikelen en dat is erg prettig in de samenwerking."

- Niki van Rooij, artistiek leider Toffey

 

 

 

"Silvia is zoveel meer dan een uitstekende eindredacteur. Haar vaste vertrouwen in een mooi eindresultaat en haar commerciële inzicht zijn van onschatbare waarde voor iedere schrijver die met succes een boek op de markt wil brengen."

- Yvonne Mol, auteur, spreker en ondernemer

 

 

 

"Pensioen is voor heel veel mensen 'ver van mijn bed' en wordt daarnaast als moeilijk ervaren. Dan is het een hele uitdaging om als pensioenfonds iets duidelijk te kunnen vertellen aan onze deelnemers. Gelukkig worden wij daarin gesteund door Silvia. Zij beheerst heel erg goed de kunst om moeilijke pensioenonderwerpen te vertalen naar leesbare maar vooral begrijpelijke teksten. Daarnaast is Silvia deskundig, zorgvuldig en op tijd met het aanleveren van teksten."

- Robert Hendrickx, directeur Bestuursbureau Bedrijfstakpensioenfonds HiBiN

 

 

 

"Silvia heeft de eindredactionele taak op haar genomen m.b.t. mijn 2 gepubliceerde boeken (Mijn Pijn & Ryan Kamp). Door haar bijdrage is het publicatieproces soepel verlopen. Haar correcties en kanttekeningen waren duidelijk en effectief, waardoor het niet veel tijd in beslag nam om ze te verwerken. Ook waren de lijnen kort en snel, waardoor er geen achterstand is opgelopen in het proces. Uiteindelijk heeft haar bijdrage twee creaties opgeleverd waar ik trots op ben."

- Sven Mulder, auteur & eigenaar Mulder Uitgeverij

 

 

"Mijn webshop heeft zijn oorspronkelijke mooie teksten bij de start te danken aan een geweldige schrijfster, die het niet beter had kunnen verwoorden. Tijdens het schrijven van de teksten dacht ze ook mee, en gaat ze er niet voor 100 maar voor 200% voor. Mocht iemand een tekstschrijver nodig hebben, of het nu gaat om een website of de redactie van een boek, Silvia de Caluwé is de persoon die u zoekt."

- Pieter IJpelaar, eigenaar van De Pure Slager

 

 

"BrabantKennis heeft een aantal keer gebruik mogen maken van de redactionele kwaliteiten van Silvia. Ze is competent, creatief en zeer collegiaal. Een echte vakvrouw, die de kunst van het schrijven tot in de puntjes beheerst. Haar teksten zijn toegankelijk en altijd prikkelend."

- Joks Janssen, directeur BrabantKennis & hoogleraar Ruimtelijke planning en erfgoed


"Met Silvia werken geeft energie! En mooie resultaten. Of het nu gaat om het leesbaar en toegankelijk maken van een tekst, het opstellen van een sprankelend persbericht, het uitdenken van een origineel pr-plan, het verzinnen van pakkende titels, in het Engels of Nederlands... voor Silvia is niets te veel. Ze is kundig, taalvaardig, flexibel, to the point en betrokken."

- Mijntje Notermans, zakelijk leider BrabantKennis | beleidsmedewerker Kennis & Onderzoek, Provincie Noord-Brabant

 

 

 

"Wat was het fijn om samen met Silvia te werken aan onze nieuwe huisstijl! Naast haar verfrissende teksten die onze gedachten uitstekend verwoorden, dacht ze ook mee over de lancering van onze nieuwe website. Haar kennis en ervaringen bracht ze energiek over en gaven ons inspiratie om een verdiepingsslag te maken waardoor onze website nog beter vindbaar is. Ze is ontzettend fijn om mee samen te werken en denkt echt mee!"

- Franka van Dommelen, directeur Emma Handson

 

 

"Silvia kan als geen ander van een ingewikkelde tekst een mooie toegankelijke en begrijpelijke tekst maken. Ze leest zich snel in, pakt de essentie en laat die intact en mooier terug komen. Ik heb met veel plezier met Silvia aan de 10 Kiemen van het Nieuwste Brabant gewerkt. En ook voor #slimbrabant heb ik haar hulp ingeroepen. Beide projecten heb ik uitgevoerd in opdracht van BrabantKennis."

- Heidi Buijtels, econoom | zelfstandige | projectleider bij BrabantKennis

 

 

 

"Hoe vaak maak je het nog mee dat je verwachtingspatroon wordt overtroffen? Dat je weer het gevoel hebt dat je ‘op scherp’ gezet wordt? Wij werken graag met mensen die het beste in ons naar boven halen en die ons blijvend verrassen door hun oprechte interesse en professionalisme. Silvia de Caluwé staat in dat rijtje van mensen die ons inspireren. Met haar goede teksten en haar inlevend vermogen kunnen wij de samenwerking met onze klanten iedere keer weer verbeteren."

- Van Oers Accountancy & Advies

 

"Silvia voelt perfect aan wat je als klant wilt en wenst. Ze denkt met je mee en schrijft pakkende teksten voor je bedrijf waar wij heel positieve reacties op krijgen. Bij Silvia geen gebrek aan empathie!"

- Hilanda de Bruine, eigenaar Caisson

 

 

Best Mooi hè.