Home » Tekstredactie | Copywriting

je kunt maar één keer een eerste indruk maken

Je hebt je verhaal geschreven. Maar is de toon goed? Staan er geen fouten in? Maakt het de indruk die je voor ogen hebt?

Of het nou om een korte tekst gaat, een verslag of zelfs een boek: op het moment dat je je verhaal deelt, mailt, publiceert of laat drukken, wil je er zeker van zijn dat het z'n weerga niet kent. Dat je elke lezer voor je wint.

 

Zoek je iemand die je verhaal controleert, de toon vindt die je zoekt en zorgt dat je boodschap nog beter overkomt bij een nog groter publiek? Ik zorg er graag voor dat je krijgt wat je verdient.

 

Informeren, verleiden, overtuigen...

... met een goede tekst bereik je heel subtiel precies wat je wil. Maar eerlijk is eerlijk, het schrijven van zo'n tekst is een vak apart.

 

Wat voor tekst je ook nodig hebt: bij mij kan je terecht. Ik heb aan weinig woorden genoeg om er een goed verhaal van te maken. Dat ook nog eens goed te vinden is en gelezen wordt, natuurlijk. 

 

Sprankelende rapportages

Je hebt je onderzoek of notities gereed. Nu moet het alleen nog uitgewerkt worden. Niet bepaald de kant van het werk waar je blij van wordt. Maar: ook daarvoor kun je bij mij terecht.

 

Aan een korte intake en een half woord heb ik genoeg om rapportages op te stellen en artikelen te schrijven die de indruk maken die jij voor ogen hebt. Op vrijwel elk gebied. Of het nu gaat om wetenschappelijke, commerciële of specialistische teksten: je kunt het met een gerust hart aan mij overlaten zodat jij verder kunt gaan met waar jíj goed in bent.